Вибір рубрики

Восьмий конкурс мікрогрантів для розвитку громад від МХП «Час діяти, Україно!» стартував в Україні.

20.07.2020

У Черкасах презентували 8-й конкурс мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!». Організатором заходу виступив агрохолдинг МХП і його благодійний фонд «МХП — Громаді».
Фонд тісно співпрацює з громадами більше 5 років. Цього року програма виходить на всеукраїнський рівень — участь взяли представники 16 регіонів України. Всього буде профінансовано 60 проектів по 50 тис. грн. Про це розповіла директорка БФ« МХП — Громаді» Тетяна Волочай.
Завдання проєкту — активізувати представників громад в регіонах України, навчити їх інструментам проєктного менеджменту та фандрейзингу, а також створити умови для появи проактивного світогляду, що об’єднує людей.
Після презентації-захисту проєктів, а також визначення переможців конкурсу «Час діяти, Черкащино, Київщино!» 17 переможців отримали гранти сертифікати по 50 тис. грн. Решта учасників також отримали кошти на реалізацію їх проектів — власник компанії Юрій Косюк особисто профінансує своїм коштом тих, хто не потрапив до числа переможців.

Зазначається, що до 25 липня поточного року приймаються заявки на навчання. У серпні експерти з проєктного менеджменту, залучення коштів, реалізації соціальних і громадських ініціатив будуть ділитися з учасниками своїм досвідом і допомагати їм з створенням грантової заявки.
До 31 серпня представники громад подаватимуть проєкти для участі в мікрогрантовому конкурсі. А вже у вересні журі визначить переможців.

Схожі новини:

23.10.2024

Осіннє здорожчання картоплі

Останнім часом ціни на картоплю в Україні стабільно зростають, і це триває вже понад місяць,...

Детальніше

22.10.2024

Гранти на розвиток садів та теплиць

Цього року аграрії отримали понад 393,7 млн грн грантів на розвиток садів та теплиць. За...

Детальніше

21.10.2024

Борщ “Діоніса” та оливки з аличі

У Львові є одне особливе кафе, яке точно варте твоєї уваги – “Інші”. Тут готують...

Детальніше