Вибір рубрики

Однокомпонентні засоби захисту рослин

30.01.2024

У сезоні 2024 року портфель продукції компанії LNZ Group, яка представлена на ринку засобів захисту рослин брендом DEFENDA, налічує 82 препарати. В компанії можуть на 90-99%, залежно від культури, забезпечити потребу сільгоспвиробників у системах захисту рослин.

Детальніше про препарати розповів керівник Агродепартаменту LNZ Group Олександр Хмелюк. Він зазначив, що 90% продуктів з лінійки DEFENDA є однокомпонентними, і це одна з ключових переваг даних препаратів порівняно з іншими, які представлені на ринку.

Для контролю хвороб соняшнику, є ціла лінійка препаратів, які можна комбінувати (наприклад, Абсолют (карбендазим) + Сальто (тіофанатметил) + Парацельс (флутріафол)). Хмелюк зазначає, що зі шкідниками боротися простіше, але варто розуміти, хто саме шкодить і в які періоди. Для цього компанія пропонує Бомбардир (імідаклоприд), Престо та Октант. Вони мають різну тривалу дію, але мало чим відрізняються за спектром дії.

З повним переліком препаратів та рекомендаціями щодо їхнього застосування можна ознайомитися на сайті DEFENDA.

За матеріалами AgroPortal

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше