Вибір рубрики

Програма розвитку акваферм Прикарпаття

01.02.2024

На Прикарпатті запрацювала програма розвитку акваферм. Вона передбачає підтримку ферм, особистих господарств, сільськогосподарських кооперативів та інших, пише SEEDS.

«Для участі в Програмі інвестиційних грантів заявники мають бути зареєстровані в Державному аграрному реєстрі, через платформу якого подається заявку», – повідомила Світлана Онищук, голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації.

Програма підтримки реалізується малим грантовим вікном для фізичних осіб (до 370 тис.грн) та великим грантовим вікном для юридичних осіб (до 925 тис.грн).«Обов’язковою умовою є співфінансування у межах 20-30% залежно від суми гранта», – йдеться у повідомленні.

Програма інвестиційної підтримки реалізується Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) в межах проєкту “Комплексне, конкурентоспроможне та економічно раціональне створення ланцюжків доданої вартості в сільському, рибному та лісовому господарствах”, що фінансується Європейським Союзом.

За матеріалами SEEDS

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше