Вибір рубрики

Навчання елеваторників у ОНТУ

03.02.2024

Асоціація елеваторів України та Одеський національний технологічний університет вирішили з’єднати свої зусилля. Вони це оголосили на Agro Ukraine Summit 2024. Планується запустити освітній проєкт прямо в університеті, де будуть навчати елеваторників та переробників всім тонкощам професії. Понад 20 топових експертів галузі готові поділитися своїми знаннями і досвідом.

Президент Асоціації елеваторів, Олег Клименко, каже, що студенти зможуть глибоко зануритися в теорію і практику, навчитися всьому необхідному для успішної роботи в елеваторному бізнесі. А президент університету, Богдан Єгоров, додає, що така співпраця дуже важлива, адже в Україні відчувається нестача висококваліфікованих спеціалістів саме в сфері зберігання та переробки зерна. Тепер університет зможе випускати не лише відмінних фахівців у різноманітних галузях, а й експертів у сфері зберігання та переробки зерна.

І як бонус, всі ці навчальні курси будуть доступні безкоштовно! Це відкриває стільки можливостей для майбутніх переробників. Дуже важливо, що такі ініціативи виникають, адже вони сприяють розвитку агроіндустрії та підготовці кваліфікованих кадрів.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше