Вибір рубрики

Новітня обробка ґрунту

11.02.2024

Українські агровиробники взяли курс на інновації у сфері обробітку ґрунту! Замість традиційної оранки вони обирають мінімальний обробіток та глибоке розпушування. І це не просто так, адже такі методи краще для землі, а ще допомагають зберегти її родючість.

У Львівському холдингу Cygnet вже багато років віддають перевагу безвідвальному розпушуванню ґрунту. Це дозволяє їм бути більш гнучкими залежно від потреб конкретної культури. Але оранка ще має місце бути, особливо коли йдеться про загортання пожнивних решток або підготовку поля під культури, які потребують цього, наприклад, цукрові буряки після кукурудзи.

Не лише Cygnet експериментує зі способами обробітку ґрунту. “Волинь-Зерно-Продукт” також використовує комбіновані системи обробітку, підлаштовуючись під завдання, які стоять перед агрономами. Вони оновили свою техніку під ці потреби ще 5-7 років тому, демонструючи, що готові інвестувати у майбутнє своїх земель.

Агровиробники і держава разом працюють над тим, щоб забезпечити безпеку та відновлення родючості українських земель.Українське агро йде в ногу з часом, інвестуючи в інновації та дбаючи про землю. І це справді вражає!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше