Вибір рубрики

“Галя Балувана” розширює кордони

18.02.2024

Круті новини від українського бренду «Галя Балувана», що завоював серця любителів української кухні не тільки вдома, а й за кордоном. Володимир Матвійчук, один із засновників бренду, поділився, що в Україні вони вже все встигли і тепер мають мережу з 930 магазинів. Так, вирішили не розширювати кількість українських партнерів, адже хочуть зберегти якість і ефективність роботи з існуючими.

Але не варто засмучуватися, бо «Галя Балувана» вже підкорює нові вершини – цього разу на Американському континенті! Так, магазини вже з’являються в США та Канаді, а ще недавно відкрили свій перший магазин у Великобританії. І все це – завдяки українській громаді за кордоном та тим, хто вирішив спробувати щось нове і смачне.

Володимир зазначає, що мають вісім партнерів в Англії, і всі вони – наші співвітчизники. Наступна зупинка – Грузія, а далі – хто знає? Адже з такими смачними ідеями та великими амбіціями, «Галя Балувана» точно знайде своїх шанувальників і далі.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше