Вибір рубрики

На допомогу ягідникам вітчизняні біопрепарати

24.02.2024

Зараз усе більше людей тягнуться до органічних продуктів, і це стало самою гарячою темою по всьому світу. І Україна тут не відстає, особливо коли мова заходить про ягоди. Наші фермери, які вирощують ягоди, вже відчувають на собі всі переваги цього тренду.

На конференції, яку організувала агромедіа-агенція Sapienza.media, Ельвіра Німчук з компанії “Біонорма” поділилася свіжими новинами про те, як новітні технології допомагають підняти якість та врожайність ягід. Вона говорила про те, що в Україні класно ростуть і дозрівають чорна смородина, малина, полуниця, і лохина, бо умови тут ідеальні. І з такими умовами, можливостей для розвитку ягідництва тут – купа.

А ще вони запустили проєкт “Біоягода”. Якщо ти в темі садівництва або хочеш знати, як важливо використовувати біопрепарати, то їх проект – це справжній клондайк інформації. Ельвіра каже, що у них є купа біопрепаратів, які створені з натуральних інгредієнтів, і вони ще й сертифіковані як органічні. І скоро вони випустять нову лінійку продуктів для боротьби зі шкідниками, які люблять погризти ягідки.

Українські ягідники швидко підхопили хвилю органічного сільського господарства і вдало її використовують.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше