Вибір рубрики

Український горох їде до Індії

24.02.2024

Українські фермери знайшли собі крутий ринок в Індії для свого гороху. Індія вирішила подовжити свою програму безмитного імпорту жовтого гороху аж до кінця квітня 2024 року. Це взагалі бомба, бо зазвичай Індія тримає міцно свої ринки і не так просто пускає імпорт, а тут така можливість!

Виробники з України вже активно підписують контракти, бо всі знають, що Індія – це величезний ринок з купою можливостей. Антоніна Скляренко, керівниця Спілки виробників і споживачів бобових, каже, що це супер шанс для українських фермерів, особливо для малих та середніх агрофірм, побільшити вирощування бобових. І ще каже, що не тільки Індія зацікавлена в українському горосі, а й Китай відкрив двері для нашої продукції.

Завдяки всьому цьому, можливо, вже цього року площі під горохом в Україні збільшаться на 20%! Це якщо не успіх, то що? Так що давай тримати кулаки за наших фермерів і сподіватися на добрий урожай та щасливі контракти!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше