Вибір рубрики

Наукові знахідки від Кембріджського Університету

25.02.2024

Гарні новини від Сумського національного аграрного університету (СНАУ)! Вони тепер в дружбі з географічним факультетом Кембриджського університету. Це як два добрих друга, що вирішили обмінятися книжками і зошитами, але замість цього – вони діляться науковими знахідками та ресурсами. Уявляєте, які цікаві проекти вони разом можуть зробити?

Все почалося, коли до СНАУ завітала Діпті Бішт з IGTI Ltd., яка, до речі, велика спеціалістка у світі досліджень еволюції ландшафту. Вона приїхала, щоб дізнатися більше про те, чим займається університет, і, схоже, їй сподобалося.

Діпті не просто так приїхала. Вона зазирнула у Центр колективного користування з новітніми агротехнологіями, де є крута Лабораторія екологічного землеробства. А ще вона звернула увагу на Лабораторію аналізу ґрунтів – здається, вони планують подивитися, як воєнні дії впливають на наші ґрунти.

І знаєте, що круто? Діпті ще й встигла поділитися своїми знаннями зі студентами, провівши кілька відкритих лекцій. Таке враження, що вона справжній супергерой у світі науки. Отже, виглядає на те, що наші друзі в СНАУ та в Кембриджі будуть робити разом дуже круті та корисні речі!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше