Вибір рубрики

Будинок – це цитрусовий рай

04.03.2024

Ось така історія про супергероїню з Запоріжжя, Тетяну Кузьмук, яка майже 14 років тому вирішила, що її будинок – це не просто місце для життя, а справжній цитрусовий рай. Спочатку все починалося як хобі, але зараз без своїх лимончиків та апельсинчиків Тетяна й дня не може. І вона каже, що її власні цитруси набагато смачніші, ніж ті, що привозять здалеку.

У її зимовому садку, що розкинувся на 80 квадратних метрів, вирує справжнє різноманіття: майже 30 сортів лимонів і апельсинів, серед яких навіть можна зустріти рожевий лимон та банановий лимон. Цвітуть ці красені в лютому-березні, а через 9 місяців Тетяна вже збирає урожай.

Таке хобі не лише рятує її від необхідності купувати цитруси в магазині, а й є своєрідною терапією в умовах, коли її район часто потрапляє під обстріли.

Тетяна не перетворила свою пристрасть на бізнес, але вона продала кілька саджанців, щоб допомогти другу, який служить в армії. Вона зібрала аж 200 тисяч гривень! Отакої, здається, вирощувати лимони та апельсини у себе вдома не тільки корисно, а й може бути справжнім вчинком героїзму.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше