Вибір рубрики

Найсмачніші креветки з Вінниччини

07.03.2024

Богдан Кудина з Вінниччини кинув виклик сільським традиціям і замість овочів вирішив вирощувати… креветки! Його ідея виникла після перегляду відео у TikTok, де люди ділилися своїм досвідом вирощування промислових креветок. Богдан замовив інкубатори, купив мальків і ось уже півтора роки має величезну теплицю прямо на городі, де і креветки плавають. І не прості, а велетенські, деякі досягають півкіло!

Богдан каже, що креветки обожнюють домашні потерті огірки, і щоб вони досягали гідних розмірів, важливо підтримувати воду теплою. Усього за пів року можна отримати креветку, вагою 30 грам. І ось цікавинка – українські креветки не лише красують на полицях місцевих магазинів, але й подорожують далеко за кордон, до Чехії та Польщі.

Богдан відкритий для відвідувачів, проводить екскурсії і навіть дає можливість власноруч половити креветок. Думає про організацію дегустацій, тож приготуйтеся – незабаром зможете не лише побачити, а й спробувати ці водні делікатеси прямісінько з Богданової теплиці!

Схожі новини:

18.10.2024

Свинина у живій вазі дешевшає

Ціни на свиней у живій вазі знизилися в середині жовтня. Про це повідомила асоціація «Свинарі...

Детальніше

17.10.2024

Лохина смачна і корисна

України давно знаходиться серед лідерів країн-еспортерів лохини.За темпами зростання експорту ми опинилися у трійці світових...

Детальніше

16.10.2024

Ситуація зі свинарством

Ситуація зі свинарством в Україні залежить від соціально - екаономічного стану. Поголів'я свиней, її килькість...

Детальніше