Вибір рубрики

Що їсте на сніданок

10.03.2024

Готові сніданки із зернових підкорюють серця українців своєю швидкістю приготування, високим вмістом корисних мікроелементів та смаковими якостями. “Добродія Фудз”, один із лідерів на ринку, поділилися, що споживачі все більше віддають перевагу продуктам без штучних добавок та з натуральних інгредієнтів. Наприклад, в Німеччині половина любителів сухих сніданків обирає каші з натуральних компонентів.

Зростає попит і на продукти з високим вмістом клітковини та білка, особливо в Азійсько-Тихоокеанському регіоні. Цікаво, що пандемія COVID-19 підняла на п’єдестал продукти, що покращують імунну систему.

У “Добродія Фудз” зазначають, що сучасне обладнання дозволяє виробляти продукцію, яка зберігає до 95% користі зерна та до 85% вітамінів і мінералів. Виробники, які пропонують здорові та смачні альтернативи, безперечно, виграють на тлі зростаючого інтересу до швидких і корисних сніданків.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше