Вибір рубрики

Економити на всьому: добривах, насінні, ЗЗР

12.03.2024

Ось що відбувається у світі агровиробництва цього року: фермери стали справжніми майстрами економії! Все через те, що ситуація на ринку змінюється швидше, ніж кріль множиться, і кожен шукає способи зробити своє виробництво не лише крутішим, але й прибутковішим. Багато хто став на шлях мінімізації обробітку ґрунту, скорочують використання добрив і говорять “пас” традиційним методам удобрення.

А ось історія з купівлею засобів захисту рослин (ЗЗР) цього року перетворилася на справжній детектив. Зазвичай фермери активно закуповувалися у жовтні-листопаді, а тепер все посунулося на 2-3 місяці вперед. Так, багато хто ще в березні вагається, що сіяти, спостерігаючи за ситуацією з експортом і новинами.

Також, як виявилося, масовим трендом стало економити на всьому: добривах, насінні, ЗЗР. Але от компанія LNZ Group вирішила, що економити – це добре, а підтримувати аграріїв у ці важкі часи – ще краще. Тож вони розширили програми бартеру і кредитування, щоб фермерам було трішки легше.

І ось ще одна цікавинка: багато хто вирішив переключитися на сою. Мабуть, соя цього року стане новою зіркою на полі агровиробництва.

Отже, підсумок такий: аграрії зараз не лише вчаться економити, але й шукають нові шляхи до сердець споживачів, намагаючись зробити свої ферми максимально ефективними та прибутковими, навіть у такі непрості часи.

Схожі новини:

22.10.2024

Гранти на розвиток садів та теплиць

Цього року аграрії отримали понад 393,7 млн грн грантів на розвиток садів та теплиць. За...

Детальніше

21.10.2024

Борщ “Діоніса” та оливки з аличі

У Львові є одне особливе кафе, яке точно варте твоєї уваги – “Інші”. Тут готують...

Детальніше

20.10.2024

Смачна диня-чері для вибагливих

Селекціонери з компанії Superfruiter створили унікальний сорт маленької дині з їстівною шкіркою, яку можна їсти,...

Детальніше