Вибір рубрики

Весняні польові роботи розпочато

13.03.2024

По всій Україні вже розпочалась весняна сівба ярих культур 2024 року, з активним стартом на Буковині, Хмельниччині, Рівненщині, Житомирщині та Херсонщині. У Чернівецькій області фермери уже взялися за сівбу ячменю і пшениці, маючи амбітні плани на цей сезон. Там також активно підживлюють озимі культури, стан яких переважно добрий завдяки сприятливим погодним умовам.

На Хмельниччині аграрії теж не відстають, розпочавши з ячменю та вівса, і вже очікують на сівбу гороху та ярої пшениці. На Рівненщині аграрії зосереджені на овесі, пшениці, та ячмені, але планують змінити структуру посівів, збільшивши площі під сою та кукурудзу. В Житомирській області також активно працюють над посівами пшениці, ячменю, вівса, та гороху.

На Херсонщині, незважаючи на виклики, пов’язані з окупацією, аграрії взялися за сівбу ячменю та гороху, плануючи значні посівні площі. Цей сезон в Україні обіцяє бути наповненим роботою та надією на щедрий урожай, з особливим фокусом на розумне управління ресурсами та адаптацію до змінних умов.

Схожі новини:

22.10.2024

Гранти на розвиток садів та теплиць

Цього року аграрії отримали понад 393,7 млн грн грантів на розвиток садів та теплиць. За...

Детальніше

21.10.2024

Борщ “Діоніса” та оливки з аличі

У Львові є одне особливе кафе, яке точно варте твоєї уваги – “Інші”. Тут готують...

Детальніше

20.10.2024

Смачна диня-чері для вибагливих

Селекціонери з компанії Superfruiter створили унікальний сорт маленької дині з їстівною шкіркою, яку можна їсти,...

Детальніше