Вибір рубрики

Нові котли для сушарок

13.03.2024

Група “Агротрейд” підняла енергоефективність своїх Гадяцького та Коломацького елеваторів, встановивши там новенькі твердопаливні котли для сушарок. Це крок вперед у підвищенні продуктивності та зменшенні залежності від газу. Особливість цих котлів у тому, що 30% використовуваних пелет — це власне виробництво з відходів соняшнику. А ще в “Агротрейді” давно перейшли на альтернативне паливо для опалення — відходи очищення зерна, що тільки додає балів до економічності та екологічності виробництва.

Костянтин Ворона з “Агротрейду” каже, що всі ці нововведення допомагають компанії стати ефективнішою та конкурентоспроможнішою. Навіть у разі відключень електроенергії, вони в курсі справи — елеватори у найважливіших регіонах вже оснащені могутніми генераторами. Це вже допомагало, зокрема на Ворожбянському елеваторі, де регіон часто страждає від обстрілів.

“Агротрейд” — це велика сім’я, що обробляє землі в кількох областях України, має потужну мережу елеваторів і займається не тільки вирощуванням, але й зберіганням та переробкою агропродукції. І тепер, з новими котлами, вони ще крокуватимуть екологічніше та економічніше.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше