Вибір рубрики

Витрати кожного українця

22.03.2024

Ось вам розповідь про те, як українці унікально витрачають свій бюджет у порівнянні з іншими країнами. Згідно з дослідженням компанії «Делойт», ми, українці, витрачаємо аж 66% своїх грошенят на їжу та необхідні платежі. Це майже як двічі більше, ніж середньостатистичний житель Землі! І тут ми лідируємо, адже в інших країнах така частка витрат набагато менша.

А от коли справа доходить до витрат на дозвілля, електроніку чи побутову техніку, то тут ми, наче скромні монахи. Тільки 2% нашого бюджету йдуть на каву з друзями чи новенький телефон, тоді як німці чи американці не скупляться витратити на такі речі значно більше.

Таке розподілення витрат говорить про нашу особливу обережність і пріоритет базових потреб. Але це також показник того, як важливо для нас забезпечити себе та свої сім’ї найнеобхіднішим, особливо в умовах, що склалися. Це нагадування про те, що в українців сильний дух та здатність адаптуватися до будь-яких обставин, навіть коли доводиться обмежувати себе в розвагах та покупках.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше