Вибір рубрики

Любов до якісних овочів

31.03.2024

“Витребеньки” — це сімейний бізнес Тетяни та Дмитра Голіків, що виріс з любові до якісних овочів і переріс у майстерню унікальних крафтових соусів. Спочатку вони були просто овочевими фанатами, але потім вирішили, що можуть зробити щось більше, і взялися за соуси, використовуючи лише органічні інгредієнти з власного господарства.

У лінійці вже шість видів чилі-соусів, кожен з яких вражає різноманіттям смаків. А ще вони експериментують з сезонними соусами, як-от домашній хрін чи солодкий чилі з журавлиною. Тетяна, дружина Дмитра, відповідає за рецептуру, і вони створюють продукцію, яку хотіли б самі їсти.

За перший рік вони продали близько 1500 пляшок, і хоча все йде добре, вони стикаються з певними викликами, як-от потреба в додатковому обігріві теплиць. До речі, вони працюють з «БТУ Центр», щоб забезпечити своїм рослинам все необхідне.

Дмитро каже, що найскладніше — знайти того, хто в магазині відповідає за прийняття рішень про продаж їхніх соусів. Але вони не здаються і планують зробити свій бренд впізнаваним. Вони віддають перевагу якості перед кількістю і хочуть залишатися чесними зі своїми споживачами.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше