Вибір рубрики

Почати свій ягідний бізнес

03.04.2024

Знаєте, у наш час, коли світові ринки все більше переплітаються, об’єднання зусиль може стати справжнім ключем до успіху, особливо для маленьких фермерів. Ось і на Львівщині вирішили підтримати ветеранські кооперативи, які вирішили зайнятися ягідництвом. Дуже гарна ініціатива. Вони з обласного бюджету виділять кошти, щоб допомогти таким кооперативам і з майбутніми витратами на створення ягідних плантацій, і з відшкодуванням вже зроблених вкладень.

Це шанс не лише для ветеранів, але й для усіх, хто мріє про свою справу у сільському господарстві, зібрати команду з трьох і більше осіб та почати свій ягідний бізнес. Адже ягоди з Львівщини мають величезний потенціал, особливо коли мова йде про експорт до країн ЄС, де величезний попит на цю продукцію.

Тетяна Гетьман з департаменту агропромислового розвитку поділилася, що ця програма спрямована на допомогу ветеранам у їх реабілітації та адаптації до мирного життя. А ще в департаменті навіть розробили такий собі майстер-клас, «Алгоритм створення сільськогосподарських кооперативів», який детально пояснює, як все це організувати. Ви тільки уявіть, як це круто – об’єднуватись заради спільної справи та отримувати підтримку від держави. Справжній шанс зробити щось значуще не тільки для себе, а й для своєї громади та країни!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше