Вибір рубрики

Примхлива мініморква

04.04.2024

Наші друзі з «Полтава сад» цьогоріч вирішили не збільшувати простори під мініморквинки «Моркішка». Дмитро Штанько, керманич цього корабля, каже, що вони точно вивірили, скільки цієї морквяної радості може поглинути український ринок, і вирішили тримати курс на 1,2 тонни, адже вище – то вже перебір.

Сезон «Моркішки» уже майже підійшов до кінця, і від липня до травня ці хрумкі делікатеси встигли підкорити полиці супермаркетів майже по всій Україні. Але Дмитро заглядає ще далі – думає про експорт, хоч і знає, що це не буде прогулянкою по парку.

Цьогоріч моркву «Моркішка» знову висаджуватимуть на звичних 30-35 га. Стартують у квітні-травні. Морквина ця – не проста, адже вимагає особливої уваги та густоти посіву. І знаєте що? Ця морква настільки унікальна, що повертатись на свої поля може лише раз на 3-4 роки. Ось такі вони, мініморквинки з «Полтава сад» – не лише смачні, а й зі своїми фірмовими примхами.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше