Вибір рубрики

Щоб чай і кава були солодкими

08.04.2024

Отакої, хлопці та дівчата, український цукор зараз, як гарячі пиріжки! За перші пів року маркетингового року ми відправили на експорт аж 430 тонн цієї солодкої радості, і це на 60% більше, ніж торік. Ось вам і солодкий рекорд! А в березні взагалі відбулась цукрова феєрія – 81 тонна цукру полетіла через кордон.

І хоч Європа нас обмежує, ми не сумуємо, а шукаємо нових друзів по цукровому бізнесу в Африці та Азії. Дякуємо нашим глибоководним портам за те, що вони відкрили нам шлях до нових ринків.

Ми в Україні наварили цукру на 1.8 мільйона тонн, а з’їмо лише мільйон. Так що, до 700-800 тонн можемо спокійно відправити на експорт. І що цікаво, Європа в 2024 році вирішила від нас прийняти до 300-400 тисяч тонн цукру. Ну не мед?

І звичайно, наші цукрові магнати Радехів-Цукор, Укрпромінвест-Агро та Астарта вже зайняли лідируючі позиції в цьому солодкому бізнесі, забезпечуючи до 70% всього експорту. Ну що, український цукор підкорює світ, і це так солодко звучить!

Схожі новини:

18.05.2024

NASA Harvest дозволяють бачити з космосу

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» разом з космічними агентами з NASA Harvest вирішили покращити аналітику...

Детальніше

18.05.2024

Євроінтеграція у молочній галузі

Хоча в Україні споживання молочних продуктів трохи зменшилося через різні причини, наші молочні фермери не...

Детальніше

18.05.2024

Смак українського хліба

Тарас Висоцький, виконувач обов'язків міністра агрополітики та продовольства України, поділився думкою на конференції "Хлібна індустрія...

Детальніше