Вибір рубрики

Хлібна галузь найпотрібніша

17.04.2024

Готуйтеся, Черкаси! Вже 16-17 травня у місті відбудеться крута подія для всіх, хто в хлібній галузі стоїть кам’яною стіною — конференція-виставка «Хлібна індустрія-2024». Це буде час, коли можна буде поговорити про все на світі, що стосується хліба, від зернинки до паляниці. В програмі – п’ять дискусій на гострі теми і три сесії поза стінами конференц-зали, де ви зможете побачити все на власні очі.

На майданчику зберуться ті, хто робить хліб не просто їжею, а мистецтвом. Це ваш шанс заглянути за лаштунки хлібопекарної магії, від тех, хто змішує борошно з інноваціями, до тих, хто пакує кожен батон з любов’ю. А ще, якщо ви думаєте про те, як українська хлібна продукція може зайняти своє місце на світових ринках, то семінар «Як збільшити експорт української продукції з доданою вартістю?» буде саме тим, що вам треба.

Збираєтеся обговорювати не лише, як зробити хліб ще смачнішим, але й як робити гроші на хлібній франшизі, як екструзія може вивести ваш бізнес на новий рівень, і чи варто кидати всі сили на маркетинг чи краще інвестувати в технології.

Тож, якщо ваше серце б’ється в ритмі пекарського цеху, пакуйте валізи та їдьте до Черкас. Буде хлібно, буде цікаво!

Схожі новини:

19.05.2024

Херсонська черешня дозріває

Уявіть собі, на Херсонщині у фермерському господарстві "Енограй" (ТМ FruitOk) на 50 гектарах виросли черешні...

Детальніше

18.05.2024

Взаємовигідне співробітництво

Уявіть собі, як Україна і Чилі, два краї сидять разом за столом і думають, як...

Детальніше

18.05.2024

Жир перетворять у батарейку

Вчені придумали, як перетворити курячий жир на батарейки! Замість того, щоб викидати жир, його можна...

Детальніше