Вибір рубрики

Насувається похолодання

18.04.2024

О, чи чули ви новину? Здається, Україну чекають кілька холодних ночей. За прогнозами синоптиків, у західних областях температура може опуститися до -5°, тому всім рослинам потрібно влаштувати теплі обійми. І на Закарпатті не виключення, там заморозки сягнуть -3°. Хоча, подумати тільки, наші сади і поля мають витримати нічне випробування заморозками!

А вже 20 квітня і інші регіони почнуть відчувати зимовий натиск з температурою до -3°. Не тільки захід, а й північ, а також центральні області мають бути готові.

Ну а в п’ятницю, кажуть, погода буде такою, ніби намагається вирішити, на якому боці вона – з легким дощем по всій країні, окрім південно-східної частини та крайнього заходу. І вітер, здається, теж вирішив показати свою силу, особливо на північному сході.

Тож, якщо ви з тих, хто любить свої рослини не менше, ніж свої пригоди, це час взяти в руки теплі покривала (для рослин, звичайно) і зробити все можливе, щоб захистити їх від цих ночей-випробувань. А поки що тримаємо пальці скрещеними і сподіваємося, що матінка-природа буде до нас лагідною.

Схожі новини:

16.05.2024

Прогулятися серед квітів і посадити рослини

На Львівщині у фермерському парку “Поле Щастя” стартував дуже крутий проект! Тут можна не просто...

Детальніше

16.05.2024

Збільшення виробництва хліба

На Черкащині підприємства, які виготовляють хліб та хлібобулочні вироби, взялися за справу і збільшили виробництво...

Детальніше

16.05.2024

Минулорічний урожай ріпаку

Держстат дав нам цифри про урожай ріпаку за минулий рік — кажуть, 4,2 мільйони тонн,...

Детальніше