Вибір рубрики

Перша серія ігристих вин

20.04.2024

Leleka Wines презентували свою першу серію ігристих вин – і це вже встигло збурити хвилі серед шанувальників вина. У трійці новинок – брют, напівсухе та напівсолодке, і всі вони виготовлені з винограду сорту Аліготе. Знаєш, цей процес не з тих, що робляться наспіх – 40 днів зусиль, з яких 10 днів вино гідно витримувалося на дріжджовому осаді, щоб набути такої приємної округлості та повноти смаку.

Брют вражає ароматом яблука Голден, стиглої груші, польових квітів, білої черешні та мінералів. А смак? О, це феєрія яблука з грушею! Напівсухе заманює ароматами крем-соди, зеленого яблука, стручкової ванілі. А в смаку? Це медова акація, айвовий штрудель з пломбіром, ананас та знову ж таки – мінеральні нотки. А напівсолодке так і проситься до святкового столу з ароматами бананового пирога, крем-соди, ванілі.

Кажуть, що ці вина вже роз’їхались по ресторанах, а на полицях супермаркетів зʼявляться незабаром. Таке враження, що Leleka Wines вирішили зробити наш повсякденний раціон трохи більш святковим. Чекаю, не дочекаюся, коли зможу їх спробувати!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше