Вибір рубрики

Збереження екосистем на півночі України

22.04.2024

Науково-дослідне господарство компанії FRENDT взяло на себе сміливий і важливий крок, долучившись до проєкту ООН зі збереження екосистем на півночі України. Власник компанії, Віталій Шуберанський, поділився, що на їхніх землях, які є пасовищами для сіножаті, тепер будуть випасати м’ясне поголів’я малої рогатої худоби. Головна ідея — максимально зберегти природний ландшафт, не займаючись оранкою земель, і водночас забезпечити компанію м’ясом.

Ще одна захоплююча ідея на горизонті — це розведення оленів. Віталій звернувся за порадою до експертів з Фінляндії, які мають глибокі знання у догляді за оленями. Ця ініціатива, яка також може бути частиною проєкту ООН, обіцяє додати нові відтінки до сільського господарства компанії, вносячи ще більше різноманіття у її екосистему.

Це дійсно показує, як можна гармонійно поєднувати сільськогосподарську діяльність із збереженням природи, водночас відкриваючи нові можливості для розвитку та підтримки екосистеми.

Схожі новини:

19.05.2024

Ароматний трояндовий конфітюр

У селі Мильчиці на Львівщині власники крафтової сироварні "Гарбузовий рай" Ігор Рева та Соломія Братах...

Детальніше

19.05.2024

Техніка у тимчасовому користуванні

У рамках грантового проєкту "Підтримка малих фермерів в Україні" розпочато збір ранніх зернових 2024 року....

Детальніше

19.05.2024

Німецька сільськогосподарська техніка

Німецька компанія Schneider вирішила порадувати нас своїм брендом сільськогосподарської техніки Eisen Löwe, який вони відродили...

Детальніше