Вибір рубрики

Унікальність Українських вин

28.04.2024

Українські вина зараз мають чудовий шанс на завоювання експортних ринків! Про це розповів Войчех Боньковськи, відомий Master of Wine, під час онлайн-конференції, організованої командою Wines of Ukraine та Асоціацією крафтових виноробів України. Він зазначив, що опитав близько 120 колег по всьому світу, і 61% з них вважають, що українські вина мають потенціал на міжнародних ринках, особливо в США, Канаді, Нідерландах та країнах Скандинавії.

Войчех також поділився, що наші вина можуть конкурувати з нішевими винами Східної Європи в таких країнах, як США та Канада. Ще один важливий аспект, на який він звернув увагу — це дизайн етикетки та важливість вказування країни походження на упаковці. Він наголосив, що розповідь про історію виноробства в контексті війни може зіграти ключову роль, адже 55% опитаних експертів вважають, що говорити про війну важливо, і це може стимулювати солідарність та підтримку з боку закордонних споживачів.

Отже, українське виноробство не лише демонструє свій унікальний характер та якість, але й має всі шанси на успішне просування на міжнародній арені!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше