Вибір рубрики

Розвиток плодово – ягідного сектору

01.05.2024

Україна має неймовірні можливості для розвитку плодово-ягідного сектору, завдяки своєму різноманіттю ґрунтово-кліматичних зон, що дозволяє вирощувати різноманітні культури. Тарас Баштанник, президент Української плодоовочевої асоціації, під час конференції зазначив, що Україна має великий потенціал, порівняно навіть з такими аграрними гігантами як Нідерланди.

Він висловився про успішну реалізацію грантових програм, які стимулюють розвиток плодово-ягідних насаджень. Однак зазначив, що грантова програма на теплиці, хоч і є корисною, потребує додаткового вдосконалення та адаптації до українських реалій, особливо в частині вирощування ягід. Він також підкреслив важливість продуманого підходу до інвестицій у цю галузь, зважаючи на високі ризики і потребу в диверсифікації бізнесу аграріїв.

Ці коментарі висвітлюють як перспективи, так і виклики, з якими стикаються українські фермери, і наголошують на необхідності державної підтримки і розвитку адекватних умов для зростання цієї важливої галузі.

Схожі новини:

17.10.2024

Лохина смачна і корисна

України давно знаходиться серед лідерів країн-еспортерів лохини.За темпами зростання експорту ми опинилися у трійці світових...

Детальніше

16.10.2024

Ситуація зі свинарством

Ситуація зі свинарством в Україні залежить від соціально - екаономічного стану. Поголів'я свиней, її килькість...

Детальніше

15.10.2024

Гурмани полюбляють український часник

Український часник сорту «Любаша» тепер експортують у Японію. Компанія mVm Shoji Co. Ltd з міста...

Детальніше