Вибір рубрики

Українська молочна індустрія

14.05.2024

У молочному бізнесі з’явилася новина: тепер у нас є свій Комітет з євроінтеграції, який взявся допомагати молочним підприємствам зближуватися з європейським ринком. Єлизавета Святківська, координатор цього Комітету, поділилася новинами на своїй сторінці у Facebook, кажучи, що це великий крок для української молочної індустрії.

Отже, чого ми очікуємо від цього комітету? По-перше, це сприятиме безмитній торгівлі молочними продуктами. Також планується захист інвестицій, підвищення продуктивності і якості українського молочного сектору. А ще буде обмін досвідом і стандартами в законодавстві, роздрібній торгівлі та маркетингу молочної продукції.

Єлизавета каже, що вони хочуть зробити цей комітет відкритим майданчиком для спілкування та розвитку всієї галузі. Вони готові співпрацювати з усіма учасниками ринку, не залежно від того, чи входять вони до Спілки молочних підприємств. Асоціація виробників молока вже висловила свою підтримку цій ініціативі.

Такі кроки допоможуть створити єдиний ринок з Євросоюзом, що враховує наші потреби і сприяє розвитку молочного сектору в Україні. Виходить, перед нами відкриваються нові горизонти для роботи та розвитку!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше