Вибір рубрики

NASA Harvest дозволяють бачити з космосу

18.05.2024

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» разом з космічними агентами з NASA Harvest вирішили покращити аналітику в аграрній галузі. Їхнім завданням є зробити більш точні оцінки урожаїв, земель і врожайності наших полів. Це особливо важливо у наш час, адже потрібно розуміти, що відбувається як на вільних, так і на окупованих територіях.

Завдяки крутим технологіям від NASA Harvest, які дозволяють “зиркати” з космосу, ми можемо бачити, що діється на величезних територіях, куди нога не ступала через війну. Це допоможе нам не тільки зрозуміти, як змінилось вирощування культур, але й допомогти в аграрному бізнесі, підрахувати збитки та планувати відновлення після війни.

Олександра Олійник з NASA Harvest каже, що співпраця з УКАБ, який є головним аграрним гравцем в Україні, допоможе впроваджувати передові агротехнології та покращувати український агросектор. А завдяки місцевій експертизі та даним, які важко зібрати, цей підхід допоможе зробити дослідження якісними.

Ми співпрацюємо з партнерами УКАБ для покращення оцінок, залучаємо агроекспертів до збору даних і студентів до участі в оцінках. Все це допомагає розвивати сталий розвиток в аграрній галузі.

Олег Хоменко з УКАБ додає, що співпраця з NASA Harvest відкриває нові можливості для українського агробізнесу, допомагає удосконалити галузь і забезпечує важливу аналітику для аграрного розвитку та євроінтеграції.

Це круто, бо всі ці космічні спостереження та міжнародні зусилля допомагають нам розуміти і планувати краще, а також забезпечувати світ якісною і безпечною продукцією. Так що вперед, до нових аграрних звершень!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше