Вибір рубрики

Перевірка здоров’я птиці

24.05.2024

Департамент навколишнього середовища, продовольства та сільського господарства Великобританії почав перевіряти наші заходи контролю за грипом птиці та хворобою Ньюкасла. Вони хочуть впевнитися, що Україна дотримується всіх правил, аби наша продукція могла безпечно подорожувати світом.

Сергій Ткачук з Держпродспоживслужби каже, що все готово показати, як наша система працює на міжнародному рівні. Це відкриє двері для українських виробників до нових ринків та можливостей. Особливо це важливо, оскільки вони перевірятимуть зони, де птахівництво ведеться в умовах, що відповідають всім міжнародним вимогам, навіть якщо де-небудь і зареєстровані спалахи хвороби.

Минулі оцінки від інших країн вже показали, що наша система дієво працює, так що є всі підстави чекати на позитивні результати і цього разу. Це чудовий шанс для України продемонструвати свою надійність як світового постачальника якісної продукції.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше