Вибір рубрики

Агротуризм Рівненщини

06.06.2024

Хочеш почути про круту сімейну ініціативу на Рівненщині? У селі Маща одна родина фермерів, Мельники, не тільки вирощують чудові ягоди, але й запустили свій проект агротуризму. Так, ти можеш приїхати та самостійно зібрати суниці прямо на полі!

Мельники починали свою справу ще у 2011 році з декількох соток, а тепер обробляють аж 23 гектари, із яких 2 гектари — це чудові суниці, переважно нідерландських та італійських сортів. А ще у них є малина, обліпиха і навіть озиме жито, все під крапельним поливом.

Цікаво, що Мельники активно користуються державними програмами для розвитку свого бізнесу. Вони навіть створили власний бренд «Garbio by Melnik» і займаються органічним виробництвом, частина витрат на яке їм відшкодували з обласного бюджету.

Заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан закликає підприємців Рівненщини активніше користуватися такими програмами, адже вони допомагають розвивати місцевий бізнес. Ну і звісно, відвідувати такі місця як ферма Мельників — це чудовий спосіб відпочити та підтримати локальне виробництво!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше