Вибір рубрики

Підвищення якості аграрної освіти

08.06.2024

В Україні стартував новий освітній проєкт для старшокласників під назвою “Агросфера”, завдяки сприянню проєкту USAID “Економічна підтримка України” і експертам з ГО “СвітОсвіт”. Цей курс розроблено, щоб підвищити якість профільної середньої освіти і він вже готується до запуску у навчальних закладах!

Учні 10-11 класів зможуть глибше познайомитися з аграрним сектором, дізнатися про його роль у економіці країни і світі, а також про перспективи кар’єрного зростання в цій галузі. Це чудовий шанс для молоді зрозуміти значення аграрної галузі та знайти своє місце у цій важливій сфері.

Компанія Kernel, яка є партнером проекту, фінансово підтримала впровадження курсу у 16 навчальних закладах у трьох областях України, де компанія має виробничі потужності. Це допоможе залучити більше учнів до вивчення аграрних дисциплін і, можливо, надихне їх на подальше навчання та роботу в агросекторі.

Також, 17 освітян вже розпочали тримісячну програму підготовки до викладання цього курсу. Вони вивчають всі тонкощі сільськогосподарської діяльності в Україні та набувають необхідних навичок для ефективної роботи як у класі, так і в онлайн-форматах.

З наступного навчального року школярі зможуть повноцінно вивчати цей захоплюючий курс, що без сумніву розширить їхній світогляд і професійні можливості. Це великий крок вперед у розвитку освітніх ініціатив в Україні!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше