Вибір рубрики

Унікальна олія з Одещини

17.09.2024

Хочу поділитися історією Юлії та Михайла Гетманенки, чудових підприємців з Одещини, які вже шість років виготовляють свою унікальну олію під брендом Fresh oil. Незважаючи на виклики та перебої зі світлом, вони не припиняють працювати ані на день. Їх надихає довіра та щоденні замовлення від клієнтів, і це дуже важливо в такий непростий час.

Їхнє життя кардинально змінилося, коли їхній син став страждати на важку форму атопічного дерматиту. Це спонукало їх переглянути багато звичок, зокрема харчування. Юлія та Михайло вирішили відмовитись від харчового сміття та молочних продуктів, замінивши їх на сиродавлені рослинні олії, багаті на корисні жири. Вони навіть почали власне виробництво свіжої олії, щоби забезпечити здорове харчування своїй сім’ї.

Зараз у їхньому асортименті є не тільки різноманітні олії, а й безглютенове борошно, натуральний оцет, клітковина, а також натуральна косметика на основі їхніх олій. Косметика особливо популярна серед постійних клієнтів. І з кожним замовленням вони надсилають подарунок — клітковину!

Щотижня Гетманенки відправляють від 150 до 200 замовлень, і кожне замовлення підтримує їх дух та мотивацію продовжувати працювати навіть у непрості часи. І попри всі виклики, вони продовжують планувати на майбутнє, не збираючись зупинятися!

Схожі новини:

19.09.2024

Картоплю яких сортів садитемемо навесні

Виробники поділилися найкращими сортами картоплі, які витримують посуху і дають високі врожаї. Ігор Шкурко, керівник...

Детальніше

18.09.2024

Інжир дозрів на Харківщині

На Харківщині в Ізюмському районі відбулась чудова подія—тут вперше вдалося зібрати врожай інжиру, вирощеного просто...

Детальніше

16.09.2024

Буйні поля на солончаках Одещини

Так вже склалося, що на Одещині фермери перетворюють колишні солончаки на буйні поля з лікарськими...

Детальніше