Вибір рубрики

Агротуризм Рівненщини

06.06.2024

Хочеш почути про круту сімейну ініціативу на Рівненщині? У селі Маща одна родина фермерів, Мельники, не тільки вирощують чудові ягоди, але й запустили свій проект агротуризму. Так, ти можеш приїхати та самостійно зібрати суниці прямо на полі!

Мельники починали свою справу ще у 2011 році з декількох соток, а тепер обробляють аж 23 гектари, із яких 2 гектари — це чудові суниці, переважно нідерландських та італійських сортів. А ще у них є малина, обліпиха і навіть озиме жито, все під крапельним поливом.

Цікаво, що Мельники активно користуються державними програмами для розвитку свого бізнесу. Вони навіть створили власний бренд «Garbio by Melnik» і займаються органічним виробництвом, частина витрат на яке їм відшкодували з обласного бюджету.

Заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан закликає підприємців Рівненщини активніше користуватися такими програмами, адже вони допомагають розвивати місцевий бізнес. Ну і звісно, відвідувати такі місця як ферма Мельників — це чудовий спосіб відпочити та підтримати локальне виробництво!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше