Вибір рубрики

Бавовняна історія України

17.04.2024

Гайда розвивати бавовняний бізнес в Україні, друзі! Перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України, Тарас Висоцький, закликає до створення бавовняного кластера прямо в Одеській області. І це не просто так! Вирощування бавовни – це шанс на імпортозаміщення і забезпечення наших потреб у цій важливій сировині. А ще – крутий крок до розвитку внутрішнього виробництва та економіки.

І щоб це все стало можливим, нам потрібен спеціальний закон, який би відчинив двері для завезення насіння бавовнику в Україну. І ось щаслива новина – парламент уже ухвалив за основу проєкт закону, який має спростити життя всім, хто хоче працювати з бавовною, особливо під час воєнного стану.

Тож, якщо ви мріяли про власне поле бавовни або хочете долучитися до розвитку цієї галузі, час діяти! Можливо, саме ви станете частиною великої бавовняної історії України. Let’s make it cottony!

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше