Вибір рубрики

Бавовняна історія України

17.04.2024

Гайда розвивати бавовняний бізнес в Україні, друзі! Перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України, Тарас Висоцький, закликає до створення бавовняного кластера прямо в Одеській області. І це не просто так! Вирощування бавовни – це шанс на імпортозаміщення і забезпечення наших потреб у цій важливій сировині. А ще – крутий крок до розвитку внутрішнього виробництва та економіки.

І щоб це все стало можливим, нам потрібен спеціальний закон, який би відчинив двері для завезення насіння бавовнику в Україну. І ось щаслива новина – парламент уже ухвалив за основу проєкт закону, який має спростити життя всім, хто хоче працювати з бавовною, особливо під час воєнного стану.

Тож, якщо ви мріяли про власне поле бавовни або хочете долучитися до розвитку цієї галузі, час діяти! Можливо, саме ви станете частиною великої бавовняної історії України. Let’s make it cottony!

Схожі новини:

06.05.2024

Логістика має бути мінімальною

Останні два роки фермерське господарство «Риск» у Київській області вирішило сфокусуватися на культурах, які легше...

Детальніше

06.05.2024

Грантова програма для бізнеса

Німеччина планує підтримати українські підприємства, які прагнуть здійснити екомодернізацію, за допомогою нової грантової програми. У...

Детальніше

06.05.2024

Готова страва із індички

ТМ Kendzer Meat з Дніпра, яка вже 4 роки спеціалізується на переробці індичатини, розширила свій...

Детальніше