Вибір рубрики

Безкоштовна освітньо-менторська програма

23.04.2024

Україна запустила класну штуку — безкоштовну освітньо-менторську програму для переробних агропідприємств. Програма, підтримана USAID АГРО, відкриває шляхи до нових технологій, знань і міжнародних ринків, допомагаючи аграріям зростати і розширюватися. Учасники можуть пройти тримісячний курс навчання, отримати шестимісячний менторський супровід, і все це — безкоштовно!

Так, участь взяти можуть мікро-, малі та середні сільгосппереробні компанії, які вже працюють в Україні понад рік і мають продукт, готовий до продажу і потенціал для експорту. Заявки приймають до 6 травня, а програма стартує 14 травня і триватиме до кінця липня.

Також особлива увага в програмі приділяється представникам вразливих груп, таких як жінки, ветерани, молодь та люди старше 60 років. Найактивніші учасники отримають шанс продовжити наставництво, яке допоможе їх продукції вийти на світові ринки. Чудова можливість для тих, хто готовий вкладати час і енергію в розвиток свого бізнесу!

Схожі новини:

03.05.2024

Тестування різноманітних сортів культур

Вже цього року група «Агротрейд» відзначиться надзвичайно масштабним планом досліджень, адже вони збираються провести 411...

Детальніше

03.05.2024

З’явилися перші сходи картоплі

Цьогорічний сезон картоплі розпочався з позитивних нот, адже погода дозволила фермерам почати посівну роботу дещо...

Детальніше

03.05.2024

Один із найкращих вишів України

Сумський національний аграрний університет потрапив до переліку 25 найкращих вишів України, чого вдалося досягти завдяки...

Детальніше