Вибір рубрики

Болгарський перець у теплиці

09.05.2024

Вирощування болгарського перцю в теплиці — чудовий спосіб отримати багатий урожай цього смачного та корисного овочу. Ось кілька основних рекомендацій від підготовки насіння до догляду за рослинами.

Готуємо ґрунт: наповнюємо контейнери або горщики органічними добривами.
Садимо: насіння заглиблюємо приблизно на 1 см та зволожуємо ґрунт.
Розміщуємо: ставимо контейнери в тепле місце з достатнім освітленням.

Перш ніж висаджувати розсаду в теплицю, її варто загартувати. Це допоможе рослинам пристосуватися до зміни умов і зміцнити імунітет. Загартовування проводять поступово, привчаючи розсаду до прохолоди та вітру.

Для здорового розвитку перцю потрібні поживні речовини. Використовуйте органічні або мінеральні добрива з високим вмістом азоту, фосфору та калію.Підживлюйте розсаду раз на 2-3 тижні, починаючи з другої після проростання. Комплексні добрива обирайте такі, що містять не лише макроелементи, а й мікроелементи для повноцінного росту.

Коли розсада досягне потрібного розміру і зміцніє, її можна висаджувати в теплицю. Відстань залишайте між рослинами близько 30-40 см для достатнього простору. Садіть на тій самій глибині, на якій рослини росли у горщиках.

Схожі новини:

20.05.2024

Терапевтичний сад у Києві

В Україні з'явиться перший терапевтичний сад прямо на території Київської психіатричної лікарні імені Павлова! Це...

Детальніше

20.05.2024

Щоб економити електроенегрію

От уявіть собі, друзі, що наші хлопці з «Куликівського молока» в Чернігівській області взялися за...

Детальніше

20.05.2024

Досвід пекарів хліба з Європи

Наша «Всеукраїнська асоціація пекарів» зробила крутий крок уперед — приєдналася до двох великих міжнародних організацій...

Детальніше