Вибір рубрики

Будинок – це цитрусовий рай

04.03.2024

Ось така історія про супергероїню з Запоріжжя, Тетяну Кузьмук, яка майже 14 років тому вирішила, що її будинок – це не просто місце для життя, а справжній цитрусовий рай. Спочатку все починалося як хобі, але зараз без своїх лимончиків та апельсинчиків Тетяна й дня не може. І вона каже, що її власні цитруси набагато смачніші, ніж ті, що привозять здалеку.

У її зимовому садку, що розкинувся на 80 квадратних метрів, вирує справжнє різноманіття: майже 30 сортів лимонів і апельсинів, серед яких навіть можна зустріти рожевий лимон та банановий лимон. Цвітуть ці красені в лютому-березні, а через 9 місяців Тетяна вже збирає урожай.

Таке хобі не лише рятує її від необхідності купувати цитруси в магазині, а й є своєрідною терапією в умовах, коли її район часто потрапляє під обстріли.

Тетяна не перетворила свою пристрасть на бізнес, але вона продала кілька саджанців, щоб допомогти другу, який служить в армії. Вона зібрала аж 200 тисяч гривень! Отакої, здається, вирощувати лимони та апельсини у себе вдома не тільки корисно, а й може бути справжнім вчинком героїзму.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше