Вибір рубрики

Цех з переробки молока

10.02.2024

Новини від “Агрофірми “Маяк” на Черкащині! Там відбувається щось дуже важливе – завершують запуск новенького цеху з переробки молока! Олексій Васильченко, шеф-бос цієї ферми, поділився в соцмережах, що вони зараз на фінішній прямій: залишилося лише налагодити обладнання і провести тренінги для персоналу.

Агрофірма зараз активно шукають людей у команду, які поїдуть на стажування в подібний цех, щоб набратися досвіду. Тобто, якщо ти мрієш про кар’єру в сфері молочної переробки, можливо, це твій шанс!

Доречі, “Агрофірма “Маяк”, що в селі Піщане, Золотоніського району, не новачок у агробізнесі. Вони вже з 2003 року займаються вирощуванням усього, від зернових до овочів, а також розведенням худоби, свиней, птиці та навіть виготовленням меду. І ось тепер додають до свого портфоліо ще й переробку молока.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше