Вибір рубрики

Державна підтримка фермерам

18.03.2024

Наш уряд не стоїть осторонь потреб сільськогосподарських виробників і фермерів. 15 березня на засіданні Кабміну було вирішено зробити крок назустріч фермерам, розширивши напрями держпідтримки. Так, з’явилася чудова можливість отримати бюджетну субсидію на кожен гектар оброблюваних земель. Це стосується територій, де вже немає бойових дій або вони щойно закінчилися, а також тих місць, де вже не має окупації.

А ще уряд не забув про наших дрібних друзів – кіз та овець, вводячи нову спецдотацію за їх утримання. Це дуже допоможе фермерам, які вирішили зайнятися розведенням цих тварин.

І ще одна гарна новина: тепер усі бажаючі отримати підтримку можуть подати заявку через Державний аграрний реєстр, що значно спростить процедуру. Так що, друзі, якщо ви займаєтесь сільським господарством, не пропустіть свій шанс на додаткову підтримку від держави!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше