Вибір рубрики

Для любителів сала

20.04.2024

Зараз розкажу про те, як речі маються із салом в Україні! Тетяна Попович з оптового ринку «Шувар» дала знати, що ціни на сало трошки підскочили – на цілих 12 гривень із початку весни. Виявляється, це частка такого собі глобального веселоща, як інфляція.

Та не все так просто. Є купа причин, чому виробництво подорожчало, і, як наслідок, на прилавках ціни кусаються. І ось, з Великоднем на носі, всі починають скуповувати сало як ніколи, що, без сумніву, додає олії в вогонь і ціни планують ще трохи підскочити.

За Тетяниними словами, до літа ціни мають опуститися назад до квітневих показників. І так до осені, коли вони знову полізуть вгору, бо всім захочеться чогось жирненького на зимові холоди.

Щодо осінніх цін, то тут уже всі карти в руках у долі: як з цим блокуванням на кордоні, так і з курсом гривні, не кажучи вже про ціни на комбікорми для наших розкішних свиней. Так що тримаймо кулаки та сподіваємось на найкраще!

Схожі новини:

03.05.2024

Тестування різноманітних сортів культур

Вже цього року група «Агротрейд» відзначиться надзвичайно масштабним планом досліджень, адже вони збираються провести 411...

Детальніше

03.05.2024

З’явилися перші сходи картоплі

Цьогорічний сезон картоплі розпочався з позитивних нот, адже погода дозволила фермерам почати посівну роботу дещо...

Детальніше

03.05.2024

Один із найкращих вишів України

Сумський національний аграрний університет потрапив до переліку 25 найкращих вишів України, чого вдалося досягти завдяки...

Детальніше