Вибір рубрики

Для початку пікнікового сезону

11.04.2024

Свіже оновлення з фронту свинячих баталій! Виявляється, на нашому рідному ринку свинини ціни стрімко летять угору. Це вам не жарти, а інфа прямісінько від асоціації «Свинарі України».

Отже, минулої п’ятниці ринок закрився з красивим плюсом по цінах. Цікаво, що за другий тиждень квітня ціни гойдалися між 62-65 грн за кілограмчик, але на заході нашої необмеженої країни захотіли зупинитись на позначці 63 грн/кг. В середньому по ринку вийшло 63,1 грн/кг, і це аж на 8,3% вище, ніж на тиждень до цього.

Також, як повідомляють м’ясні мудреці, трішки зросла розбіжність у цінах між західними областями та іншими регіонами, особливо це торкнулося охолоджених свинячих півтушок.

Активність на ринку теж підскочила, як свиня через тин. Все завдяки тому, що погода як на замовлення для початку пікнікового сезону та до того ж на носі великодні свята. Так що м’ясопереробники вже труть ручки в очікуванні подальшого підвищення цін.

Ви тільки уявіть, більшість уже готові ставити на те, що ціни злетять ще на 2–3 гривні за кілограм. Отакі справи, друзі. Живемо в цікаві часи!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше