Вибір рубрики

Добрива для боротьби із весняною негодою

29.03.2024

Як весна приходить, так і погодонька свої фокуси та забавки починає виробляти. То тепло, то знову холодно, а рослинам нашим це зовсім не до смаку. Вони то ростуть, то стоять, мов на паузу натиснули. І от тут, як кажуть, без втручання не обійтися.

В Ukravit, кажуть, що є спеціальні добрива, які допомагають нашим зеленим друзям боротися з усіма цими весняними примхами. Це такі собі антистресанти для рослин. Додайте їх до вашого арсеналу захисту, і вони допоможуть рослинкам стати міцнішими та краще адаптуватися до всього, що погода на них вирішить випробувати.

Сергій Адаменко, який відповідає в Ukravit за мікродобрива, розказує, що весняні капризи погоди – це ще та головоломка для аграріїв. То температура стрибає, то заморозки неочікувані відвідують, то посуха засідки влаштовує. І від усього цього, звісно, наші посіви страждають. А ще, коли з хімією переборщиш або не в той час її використаєш, рослини можуть отримати стрес.

Та найголовніше – слабкі рослини легка здобич для всіляких шкідників. І тут важливо не допустити, щоб усі ці проблеми забрали у нас частину майбутнього врожаю. Сергій радить у такий непростий час використовувати особливе добриво Авангард Гроу Аміно. Каже, що воно не просто добриво, а ще й антистресант, кріопротектор та адаптоген, якщо на всіх термінах.

Там є ауксини, гібереліни, цитокініни, які допомагають рослинам краще рости та розвиватися. Є поліетиленгліколі, які не дають клітинному соку кристалізуватися, роблячи клітини більш еластичними. Карбонові кислоти теж є – вони допомагають краще постачати кисень до тканин та зберігати вологу. А ще в добриві є амінокислоти, які покращують обмін речовин та допомагають рослинам швидше адаптуватися до стресу, а також краще засвоювати елементи живлення.

Сергій вважає, що з цим добривом наші рослини зможуть не тільки вистояти перед усіма випробуваннями весни, а й вирости здоровими та міцними, забезпечивши нас хорошим врожаєм.

Схожі новини:

21.10.2024

Борщ “Діоніса” та оливки з аличі

У Львові є одне особливе кафе, яке точно варте твоєї уваги – “Інші”. Тут готують...

Детальніше

20.10.2024

Смачна диня-чері для вибагливих

Селекціонери з компанії Superfruiter створили унікальний сорт маленької дині з їстівною шкіркою, яку можна їсти,...

Детальніше

19.10.2024

Продукти для покращення пам’яті

Експерти визначили, що ферментовані продукти можуть допомогти не лише з травленням, а й підтримувати мозкову...

Детальніше