Вибір рубрики

Добрива для малини навесні

16.04.2024

Ось як можна накормити малину органікою на початку весни: можна взяти купу бур’янів (тільки без корінців, щоб не посіяти нових), залити водичкою і залишити побродити на тиждень. Потім розвести 1 до 5 і поливати наші кущі, щоб вони вирулили. Є ще варіант з дріжджами: розмішайте їх з цукром у воді, дайте постояти, а потім розбавте і полийте малинку. Якщо є коров’ячий гній, то його теж можна настояти, розвести з водою і використати. Але з пташиним послідом треба акуратно, щоб не обпалити кущі. Деревна зола теж в руку грає, багата на мінерали, її можна як просто під кущі посипати, так і зробити настій.

Головне для малини — добрий ґрунт, багато сонця і правильна обрізка. Не забувайте підтримувати кущі з допомогою опор, щоб вони краще росли. У жарку погоду поливайте не менше двох разів на тиждень і тримайте бур’яни під контролем. Ці прості кроки допоможуть вашій малині дати гарний урожай смачних і великих ягід.

Схожі новини:

06.05.2024

Логістика має бути мінімальною

Останні два роки фермерське господарство «Риск» у Київській області вирішило сфокусуватися на культурах, які легше...

Детальніше

06.05.2024

Грантова програма для бізнеса

Німеччина планує підтримати українські підприємства, які прагнуть здійснити екомодернізацію, за допомогою нової грантової програми. У...

Детальніше

06.05.2024

Готова страва із індички

ТМ Kendzer Meat з Дніпра, яка вже 4 роки спеціалізується на переробці індичатини, розширила свій...

Детальніше