Вибір рубрики

Допомога аграріям Вінниччини

16.04.2024

У Вінницькій області продовжують підтримувати місцевих фермерів та кооперативи. У 2024 році заплановано виділити 3 мільйони гривень на пільгове кредитування для розвитку особистих селянських, фермерських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Це частина програми розвитку на селі, яка вже минулого року надала фінансову підтримку на суму 5,1 мільйона гривень.

Ці кошти допомогли закупити малогабаритну сільськогосподарську техніку, обладнання для зберігання та переробки продукції, а також розвинути тваринництво. Крім того, фермери, які утримують у своєму господарстві 3 і більше корів, отримали відшкодування за закуплені установки індивідуального доїння.

Це чудова можливість для місцевих господарств розвиватися та модернізувати своє виробництво, а також забезпечити себе надійними інструментами для підвищення продуктивності та ефективності своєї роботи. Така фінансова підтримка допомагає підвищити рівень життя у сільській місцевості, а також стимулює розвиток аграрного сектора регіону.

Схожі новини:

18.05.2024

Здешевлення вартості свинини

То ось що розповідає Віктор Робейко з "Ґудвеллі Україна"! Вони там думають, як зробити так,...

Детальніше

18.05.2024

NASA Harvest дозволяють бачити з космосу

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» разом з космічними агентами з NASA Harvest вирішили покращити аналітику...

Детальніше

18.05.2024

Євроінтеграція у молочній галузі

Хоча в Україні споживання молочних продуктів трохи зменшилося через різні причини, наші молочні фермери не...

Детальніше