Вибір рубрики

Допомога малим фермерам

21.02.2024

Благодійна організація “Міжнародний благодійний фонд «Жнива Перемоги» разом із Фондом Говарда Баффета взялися допомогти нашим малим фермерам. Вони запускають нову акцію, щоб підтримати весняну посівну кампанію 2024.

Фермерам підкидають ключі від супер тракторів і сівалок – від NEW HOLLAND до JOHN DEERE, аж до MONOSEM. Тобто, хто має поля до 1500 га і потребує допомоги у весняних роботах, може попросити про допомогу. І звертатися треба швиденько, бо прийом заявок триває тільки з 19 по 28 лютого.

Але є одна умова – техніка має працювати на землі, яка належить або в оренді у фермера. І так, ця техніка не просто новенька, а й на обслуговуванні у офіційних дилерів. Так що якщо щось трапиться – гарантія в кишені.

Особливу увагу буде приділено тим, хто пережив релокацію або постраждав через війну, зокрема з Херсонщини, Харківщини, Миколаївської, Запорізької, Київської, Сумської, Чернігівської, Дніпропетровської областей. І, між іншим, якщо фермери об’єднають зусилля і будуть використовувати техніку разом – вони отримають бонусні бали від фонду.

Фонд реально намагається зробити життя фермерів трохи легшим і продуктивнішим. Так тримати!

Консультації можна отримати за адресою victoryharvestua@gmail.com
або за тел. +38 098 474 36 51; +38 098 631 36 23.

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше