Вибір рубрики

Допомога від Данії

22.04.2024

О, Данія зробила крутий хід, збільшивши фінансування Данського експортно-інвестиційного фонду на 300 млн данських крон! Тепер вони не тільки підтримають своїх експортерів, а й дадуть зелене світло українським компаніям, що співпрацюють з данськими постачальниками, та тим, хто планує інвестувати в Україну. Уявляєте, вже 21 проєкт чекає на реалізацію!

Міністерство економіки вже має на оцінці кілька прикольних проєктів у ключових галузях, таких як енергетика, транспорт, агро та інші. І це не все! Данія ще й підтримає український імпорт, навіть пілотні проєкти вже в дії – українські товари з’являються на полицях данських магазинів. І це всього лише початок!

Особливо круто, що данська компанія Hydrema вже створює важкі машини для розмінування прямо тут, в Україні, і планує випустити 14 машин за наступні два роки. Такі новини – це просто супер! Це демонструє, що співпраця між країнами може приносити не тільки економічні, а й суспільно важливі результати.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше