Вибір рубрики

Допомога від Данії

22.04.2024

О, Данія зробила крутий хід, збільшивши фінансування Данського експортно-інвестиційного фонду на 300 млн данських крон! Тепер вони не тільки підтримають своїх експортерів, а й дадуть зелене світло українським компаніям, що співпрацюють з данськими постачальниками, та тим, хто планує інвестувати в Україну. Уявляєте, вже 21 проєкт чекає на реалізацію!

Міністерство економіки вже має на оцінці кілька прикольних проєктів у ключових галузях, таких як енергетика, транспорт, агро та інші. І це не все! Данія ще й підтримає український імпорт, навіть пілотні проєкти вже в дії – українські товари з’являються на полицях данських магазинів. І це всього лише початок!

Особливо круто, що данська компанія Hydrema вже створює важкі машини для розмінування прямо тут, в Україні, і планує випустити 14 машин за наступні два роки. Такі новини – це просто супер! Це демонструє, що співпраця між країнами може приносити не тільки економічні, а й суспільно важливі результати.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше