Вибір рубрики

Ефективна боротьба із бур’янами

26.03.2024

Аграрії, які вирощують соняшник та кукурудзу, стикаються з крутим викликом: через широке міжряддя ці культури доволі вразливі до бур’янів на ранніх стадіях. Але не біда, бо є мудрі голови в Ukravit, які поділилися своїми знаннями, як ефективно захистити ці культури.

Олександр Мигловець з Ukravit дає пораду: щоб ваші соняшники чи кукурудза не втратили свій блиск в боротьбі за ресурси з бур’янами, краще починати захисні дії до того, як з’являться сходи. Це дасть їм гарний старт і допоможе уникнути неприємностей з хворобами чи шкідниками.

Якщо вас турбують злакові бур’яни, Олександр радить гербіцид Тізер. Він мов чарівник – абсорбується проростками та корінням бур’янів і швидко виводить їх з ладу, створюючи захисний екран в ґрунті. Тізер чудово справляється з однорічними злаковими та деякими дводольними бур’янами, не шкодить культурним рослинам і швидко перетворюється на безпечні сполуки.

Хочете посилити захист від дводольних бур’янів? Змішайте Тізер з гербіцидом Тернат – і ваші соняшник, кукурудза чи соя скажуть вам величезне «дякую». Виявляється, агрономія це таке місце, де наука та магія зустрічаються, щоб допомогти нашим полям процвітати!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше