Вибір рубрики

Ефективна боротьба із бур’янами

26.03.2024

Аграрії, які вирощують соняшник та кукурудзу, стикаються з крутим викликом: через широке міжряддя ці культури доволі вразливі до бур’янів на ранніх стадіях. Але не біда, бо є мудрі голови в Ukravit, які поділилися своїми знаннями, як ефективно захистити ці культури.

Олександр Мигловець з Ukravit дає пораду: щоб ваші соняшники чи кукурудза не втратили свій блиск в боротьбі за ресурси з бур’янами, краще починати захисні дії до того, як з’являться сходи. Це дасть їм гарний старт і допоможе уникнути неприємностей з хворобами чи шкідниками.

Якщо вас турбують злакові бур’яни, Олександр радить гербіцид Тізер. Він мов чарівник – абсорбується проростками та корінням бур’янів і швидко виводить їх з ладу, створюючи захисний екран в ґрунті. Тізер чудово справляється з однорічними злаковими та деякими дводольними бур’янами, не шкодить культурним рослинам і швидко перетворюється на безпечні сполуки.

Хочете посилити захист від дводольних бур’янів? Змішайте Тізер з гербіцидом Тернат – і ваші соняшник, кукурудза чи соя скажуть вам величезне «дякую». Виявляється, агрономія це таке місце, де наука та магія зустрічаються, щоб допомогти нашим полям процвітати!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше