Вибір рубрики

Економічна програма розвитку

06.06.2024

Маю цікаві новини з аграрного сектору! Міністерство аграрної політики та продовольства України зараз працює над крутим проєктом — Концепцією Державної цільової економічної програми розвитку тваринництва, яка розрахована аж до 2033 року.

Цей проєкт має на меті не тільки підтримати тваринництво на державному рівні, але й забезпечити безпечність та благополуччя тварин, покращити страхування свинарства від африканської чуми свиней, і навіть розширити нові ринки. Окрім того, програма планує звернути увагу на такі важливі питання, як поводження з відходами та розвиток біоетанолу.

Зараз цей проєкт винесений на громадське обговорення, так що кожен може взяти участь і поділитися своєю думкою. Це чудовий шанс для всіх, хто цікавиться аграрною політикою, долучитися до важливих змін в агросекторі України!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше